Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommar år 2015. Foto MaRit.


Den glada midsommaren

Där blommorna blommar där kläs
midsommarstången och människorna
är så vackert klädda.
Många flickor i vita vackra klänningar.
Alla väntar i spänning när stången
ska lyftas upp.
Även jag som står där i min vackra
vita lång klänning.
Jag vill mest vara midsommar vacker
till min underbara pojkvän.
Stången ser ut att komma på plats.
Dansen kan börja och känner mig
redo att följa med dansringen.
Festen har börjat.
Efter dansen blir det att öppna
picknicks korgen.
Våran favorit är jordgubbar på
midsommarafton.
Efter några timmar kom regnet så
vi bestämde att åka hem och fortsätta
midsommarfirandet där.
Det är våran förlovningsdag idag.
Den festen fortsätter hemma på
kvällen tills midnatt.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-19 10:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt
2015-08-30

  aol

2015-06-20

  Ronny Berk
en trevligt tänkt och skriven midsommarhälsning, ja !

2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos