Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröst

gråt inte mer
se på mig
min bröstkorg är öppen
bara för dig

kliv in
rota dig
starkt som ett träd

lägg dig där




Fri vers av aberatio
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-20 14:22



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
storartat i det enkla vackra. jag tycker trädet gör sig fint.
2015-08-31

    ej medlem längre
Wow, vilken känsla i denna ...
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-06-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
Bra!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio