Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker, farligt lockande, se upp!

Ljuva brusande vilda Vätternsjö vind
kom och svalkande möt min bruna kind
Och skölj ditt vatten över min varma kropp
och låt det dröja kvar ett tag...
Oh så jag väntat
på detta dopp...
Att du ska sprida dig om mig
ja forsa från topp till tå
med all den kraft, som bara du kan bestå!
Så bra om du vågar dig mer
då bara jag lägger mig rakt ner
sakta, för din vågkam bör man noga beakta
för den lär ju inte bara vara fraktande fort fräsig
utan omsvepande snabbt nedåtgående baisse-lig...
Jag kunde ju ha sagt gräslig
men så djärvt hade jag aldrig vågat
våga mig på ditt hav
då hade jag väl direkt gått i kvav
och din sjö hade blivit
min grav....





Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-20 16:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillart!
2015-06-22

  Rise Little One
Respekt för Vätternsjö :)
2015-06-21

  Irene Åberg
Hej**
Underbara Vättern*
Skön*Svalkande*Kram

2015-06-20

  prinscess VIP
Bra skrivet
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt