Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Gryningstimma
Solstrimma genom persienn
Dagen vaknar utanför
Fågelkvitter
Värmen från din kropp
Bakom min rygg
Jag vänder mig om
Möter dig
I tidig gryningstimma




Fri vers av Maggan
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-21 08:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan