Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag googlar

Jag googlar på självkänsla och finner min karriär
allt finns i ICA-kuriren
tio tips av Lifecoaching Enterprise
skullfucking blir min specialitet
håll i peruken
för jag håller om öronen
knullar din mun
som en symaskin med zigzag stygn
avslutas med bukkaku feature
av traktens knockout gang
vars stående favoriter
revbenssmäll och käkfraktur
med läppmos och tannablo
skallkross med kroppssås
i sus och tinnitus

Jag googlar på se mig och hittar ett hål
svart som tomt men omgivet av smärta
vaakum skapar rum
fyller upp dina bröst
bekräftar din kärlek
såsom The BB trademark
Du har nästan glömt
dagarna du kunde puta
spräcka isar med osydda leenden
tömma svaren med alla frågor
Wiki skriker efter Betaendorfin
det enda de inte sprutade in

Inget är så spännande
som det du egentligen vill
det som vill fram
när du är stum
och tittar bort
drömmer om det liv
som alla trodde fanns
i alla fall hade sett
men som glömt
den sista dimension
som ska till
för att vi ska kliva in




Fri vers av crashdonkey
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-04-18 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crashdonkey
crashdonkey