Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakna medan du lever

sakna medan du lever

dagen du tillhör

karbonpappret du vände på

en kärlek utan tippex

utan läskpappret

som driver dig på flykten

 

potatisblasten ser strålande ut

det finns de som påstår

att antalet blommor i en tunna

beror på tillståndet

inte alls på mängden rötter

månen äger

 

det är jordens drag

under den nyanlagda rabatten

det finns världar

som bara vara i några sekunder

andra verkar mer lagda

som längre tillfälligheter




Fri vers av andrasidan
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-21 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan