Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma utan namn


Under himlens blåa skyar
står du
blomma
utan namn

bugar mot solen
i
en stilla fläkt

skön som en drottning
under
björkars hängen

lyfter
i jubel
din vita dräkt

I skogens glänta
står du
sällsam och ljuv

där bäckarna
sjunger
sin porlande sång

där fåglarna
kvittrar
så fröjdeligt

hälsar du
våren
ännu en gång

BodilSandberg-06








Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-04-18 08:57



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Helt underbart vacker
2006-04-18

    steffe struts
underbar vårdikt! du blir liksom
jag och många andra, inspirerad..

vi längtar...

stefan
2006-04-18

  Rachel Roth
ljuvlig!
2006-04-18

  Teresia Ridell
Mycket vackert; sett ur landskapssynpunkt, men även tolkad på annat sett.
Som en blyg men tilldragande varelse som har mer än de flesta ger sig till tåls att se.
2006-04-18

    Nallebjornen
Oj den här får en bara att mysa i hela själen
Den tackar man för..
2006-04-18

  DanSan
Ja var hälsad du sköna vår!!!
Med värme och grönska!!!
2006-04-18

  Myself
tack för en vacker vårbild,här utanför är det kallt.
2006-04-18

  Anders P VIP
Vackert om våren. Intressant att se hur årstidernas skiftningar liksom månvarven påverkar vårt skrivande.
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg