Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
räknas en förstaplats i tävlingen Miss Medelmåtta?


Så jävla medioker


För att ingenting jag gör,
kan jag göra bra
Och ingenting jag säger,
spelar någon roll

Det är som om jag inte ens finns på riktigt
Bara en skugga någonstans i bakgrunden,
avgrunden
Någon som smälter in i din beiga tapet

(sorry.. du kallar det latte, vad fan vet jag)

Och alla mina drömmar, så storslagna
om att bli outstanding, extraordinär
göra intryck, avtryck
Inte snubbla omkring
i Ingenmansland, som ett ihåligt skal

(tänk så naiv man kan vara...)

Och mina tårar var aldrig de saltaste
mitt skratt var aldrig det vackraste
och mina tankar var aldrig de bästa

Jag var alltid så jävla medioker
så det räckte och blev över
Och hade alltid samma känsla
av att vara ensam
Ensammast

(visst.. du kallar det frihet, men det känns inte så)




Fri vers av rainbow
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar den här

Bara en liten sak.

"Men jag var alltid så jävla medioker
så det räckte och blev över
Och hade alltid samma känsla
av att vara ensam
Ensammast"
skulle jag vilja ha bort MEN..det blir en invändning till stycket före

"Och mina tårar var aldrig de saltaste
mitt skratt var aldrig det vackraste
och mina tankar var aldrig de bästa"

Och det är ju det inte..alltså

"Och mina tårar var aldrig de saltaste
mitt skratt var aldrig det vackraste
och mina tankar var aldrig de bästa

jag var alltid så jävla medioker
så det räckte och blev över
Och hade alltid samma känsla
av att vara ensam
Ensammast"

passar bättre, eller??

ha det gött!
2006-04-20

    Bodil Sandberg
Du skriver mycket bra...det flyter så det visslar om det...snyggt!!!
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

rainbow