Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kostar det här?

Publicerar jag mer 10 texter
per dygn... Blir jag stoppad!

Andra kan publicera hur många texter
de vill om och om igen utan att något
stoppar deras aktivitet...

Men de betalar så klart mer än vad jag gör...

Så jag undrar, vad kostar det om man vill
skriva fler texter än 10 per dygn?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-22 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fråga Redaktionen! :)
2015-06-22

  Lars Hedlin
Bra fråga!"
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt