Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om krig


Krigets trummor

Krigets trummor bär satans röst
Modiga dårar utan kärlek i sina bröst
Visa ord glöms bort i den värld
den som dräper med svärd
skall också förgås med svärd




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-24 02:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...tragiskt att det ska behöva vara så här...
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar