Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag fortsätter träffa andra som inte liknar dig



Och du är

inte alls vad jag önskade mig
men jag låter dig stanna ändå
var något med hur du sa mitt namn
på ett sätt som inte längre påminde om hans
det kittlar i bröstet när du kysser mig -

mitt hjärta ger dig dispans




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-24 06:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hjärtat är så, det bara bultar på
2015-06-29

  Si.a
Slutet var fyndigt och lekfullt! I min smak!
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell