Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guidade i kärleken


nakna och vilse
i gryningen..

vägled mig

låt ditt ljus
få brinna
djupt inom mig

likt stjärnorna
är ett med himlavalvet
om natten

vägled mig

och jag ska
bjuda dig
livets källa

tills vi båda
hittar hem igen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-24 18:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poetisk källa , ja ...
2015-07-02

  Lars Hedlin
Underbara varma toner av liv och lust <3 kram
2015-06-26

    ej medlem längre
Kärlek, så vacker i en längtan.
2015-06-26

    Dan Myrbeck
Längtansfullt och kärleksfullt fin.
2015-06-25

  Rise Little One
Poetisk lathund i kärlekens namn :)
2015-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Skimrande vackra pärlor på livets tråd!
2015-06-24

  ULJO
magiskt vackert
2015-06-24

    ej medlem längre
En sån vacker och ömsint text. Tycker mycket om den.
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell