Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag säga

Får jag säga.....

Jag tycker om dig, jag tycker om dig
JAG tycker om dig
jag tycker om DIG

Du gör mig glad
Du gör mig ledsen
Du gör mig förvirrad
Du gör mig svag
Du gör min dag

Jag tycker om dig <3




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-24 22:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fint!
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan