Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ser en solglimt


Jag ser en solglimt

Illusioner av det jag ser är effekter av det jag missar
förblindar, dina ögon dom mig alltid dissar,
jag svävar jag lyfter, marken är lämnad,
jag blundar men jag ser mig ändå fördärvad

Vad jag än väljer o vad jag än gör,
finns du alltid någonstans där du säger hur jag bör;
agera , figurera
......
reagera
all den makt du försummar gör mina ögon skeva

Alla dom stunder me dig gör mina dagar numera förblekta
ty jag vet att allt du gör nu är och förblir
det liv vi kommer leva inom en snar framtid

vi uppstod av en mening den meningen är du o jag
inget kan förändra det, du kan slå mig med otroliga slag

men i slutändan blir de ändå vi två som älskar varann
om det nu finns något slut
annars går
vi för
alltid hand i hand





Fri vers av Arte
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:11



Bookmark and Share


    Jess81
du skriver otroligt snyggt och berör ända in i hjärtats djupaste rum
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte