Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inre ocean...

Jag sökte själens inre hav
en strand en kust, få vila ned
jag lät tanken då slappna av
i ro, fick en välsignad fred.

Och ron den spred sin stillhet om
ej storm, ej gorm de nådde dit
men större ro i själ det blev
och vilan då en samarit...

Inte alls att man gick i kvav
på detta lugna inner hav
nej hjärte lunk, i stilla trav
det var vad inner vilan gav...













Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-25 19:18



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbart skrivet och tänkt.
2015-06-27

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-06-26

  ULJO
Väl skaldat och med en väl genomtänkt anledning
2015-06-26

    ej medlem längre
Stilla frid, fint skrivet!
2015-06-25

  Rise Little One
En inre ocean där man kan vila sig i lugn och ro!
2015-06-25

  Trädskugga
Bra rim! fint sammanhållet tema!
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt