Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om nätterna gråter himlen glädjetårar...


Himlens tårar


Tiotusentals droppar av kristallklart vatten
Tårar som faller till marken om natten

Dansar i vinden till stjärnornas melodi
Var och en av dem lycklig och fri


Elias.W 27/6-15








Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 550 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-27 04:07



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
innerligt vackert ordat
2015-10-06

    jesse james
Fint skrivet/jj
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W