Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet solsken




Öppna dina knutna händer
och värm din broders knutna hand
Då faller rädslans murar
Vi blir ett litet solsken
för varann

Öppna ditt eget knutna jag
och slut din syster i din famn
Då öppnas rädslans galler
Vi blir ett litet solsken
för varann




Fri vers av Maria T
Läst 374 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-28 12:32



Bookmark and Share


  aol
Ja ser du ett leende i en annan människas ansikte är det ett tecken på att du har ett likadant inom dej själv, kram vännen fint skaldat,
2015-07-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-07-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fin uppmaning...mycket bra...
2015-06-29

  anits VIP
Så berörande och fint skaldat!
2015-06-29

  Anna*
Fint och sant!
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T