Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inferno

Mitt i det brinnande inferno som kallas livet
möttes vi två, trasiga och vilsna

Med tafatta fingrar försökte vi laga hålen
i själarnas lapptäcke, ruta för ruta

Men för varje stygn vi gjorde blev hålen bara större
tills det endast återstod ett svart mörker
som imploderade i våra bröst

Svarta tårar nerför din kind
men det finns ingen tröst




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-29 18:45



Bookmark and Share


  DominiQueen
Oj så vackert och starkt..

Det lägger sig nog.. Tid. och nya perspektiv kanske tar vid.. Tillit..
2015-07-23

  mare VIP
Själarnas lapptäcke
två bra ord
talande text..
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan