Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lux

Tänd så du ser i mörkret.
Men hur ska man hitta i mörkret då.
Var inte rädd för mörkret.
Mörker är bara väldigt lite ljus...




Fri vers av Thommy J
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-30 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tack och lov.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J