Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Avhugget landskap och svekfulla ränder
Svart som en månlös midvinternatt
Långsamt begånget med trevande händer
Ekar ett ljud av själtomma skratt

Ensam i världen, en flicka i tårar
Ensam hon står i ensamhets mitt
Sjungade ensamt om bortgågna dårar
Dårar som red på ryttares ritt

Fördragen sanning och inbundna lögner
Rött som ett varlöst knivhugget hål
Dårarna lekte tills hästen gick sönder
Sorg är ett ensamt likgiltigt stål




Fri vers av Blake
Läst 711 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-18 15:34



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
vacker som få
2007-05-14

    ej medlem längre
det är en otroligt vacker
text
stämningen ligger över
som dimma
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake