Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotbollsyra. En riktigt gnälltext.


I City skriker de ikväll

Ikväll har måsarna
Ingens chans

I min park
På stadens mark
Överröstas de av
Fotbollsskrål
När det råkar bli ett mål
Det skrålas någonstans
Det är fotbollsfans
På stadens pub så nära
Skrikas och förfära
I min park hörs det eka
När vuxna män ska leka
Sommarkvällens öppna hus
De ölas skålas sus och dus
Vad är det för fel
Fotbollen är i spel
Spelare i sitt esse
För mig inget alls intresse
Ser inte min kärleksman
Mig minsann
Han är upptagen
För att glo på lagen
I hans mage växer öl
Glor på tv
Gör ett bröl
Mig ser han inte alls
Han har Fotbollshud
Som om jag inte fanns
Hör inte ljud
Nyser sitter här och fryser
Förkyld och glömd
Stackars mig
fotbollsutdömd
Men på skämt
Ska det bli jämt
Men jag ska vinna
Jag är ju hans Gudinna

Nu blev det
MÅÅÅÅL











Fri vers av Sommarina VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-30 22:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag tror kvinnor i allmänhet har svårt att inse hur aggressiv en man kan bli om han inte tillåts ha ett eget liv..fritt från kvinnor...varför går inte kvinnan därifrån och har nåt mys med andra kvinnor....väx upp kvinna och frigör dig från behovet att pysslas om och behagas...det är inte sunt
2015-07-02

  Lars Hedlin
Starka ylanden som går ut
2015-07-01

  louisegirl
Fotbollen ja fotbollen som hägrar
känner igen mig i dina ord
Jättebra kuligt skrivet!
2015-07-01

    ej medlem längre
"Ikväll har måsarna
Ingens chans" :)

2015-07-01

  Bo Himmelsbåge
Tråkigt när en boll med luft, blir livets högsta mål....
Det blir nog rött kort o utvisning
en kvart tror jag nog han tål...
Sedan ser han säkert sin Gudinna igen o gör henne glad
o ger henne omsorger
o varm kopp choklad...!

En rolig o humoristisk text!
2015-07-01

  KattenKin VIP
En gubbe som bör utvisas när du skulle behövt tas om hand istället och utspisas!
Himla bra och humoristiskt!
2015-06-30

  Magdalena Eriksson VIP
Han får sparken av mig.
Kul skrivet med svärtan där som svider till.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP