Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos - en drömsenruy

 

Upp i takfläkten

far undernärd undulat

fjärilsförvandlad




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-01 08:41



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Snygga allitterationer! Blir ett flottigt fjäderfä...
2015-07-01

  KattenKin VIP
Oj vilken bild! Här får man omvärdera det engelska uttrycket "when the shit hits the fan"!
2015-07-01

  Anya VIP
Oj...lät blodigt från början men slutet blev ju desto vackrare.
2015-07-01

  TrollTörnTrappan VIP
Som ett under att undulaten överlevde?!
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X