Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte....




Någonstans i stormen

i dunklet
mellan vilja och klara

finns en bro

kanske är den stark nog
att bära

både dig och dina drömmar

kanske inte....

men den är

en möjlighet




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 466 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-01 18:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skaldat!
2015-07-15

  Marja Granqvist VIP
En tröstande tanke. Det finns alltid en möjlighet.
2015-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...den är en möjlighet...mycket fin tänkvärdhet...
2015-07-04

    ej medlem längre
Den är en dikt som framkallar allt kunnande om livet i den lilla skogen. Som är där som alla bor som inget vet
2015-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Det går en bro från tro till ro.
2015-07-02

  Lars Hedlin
JA bra där valen och möjligheterna finns där alltid! kram
2015-07-02

  Grubbelmia
Hoppfull och finstämd text. Tack!
2015-07-02

  stig wikman
SÅ VACKERT
MICHAELA.
( som alltid )

KRAM Å
VARM APPLÅD
TILL DEJ .
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius