Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dröm och verklighet

I drömmarna är jag en mördare,
ett vittne när alla offer faller ner och dör.

I mina drömmar blir jag en demon,
även om jag önskar att jag försökt springa därifrån.

I mina drömmar är alla döda,
därför att jag är besatt av rädsla och elakhet.

I verkligheten lever alla,
men i mina tankar är allting svart,
där är jag sedan länge död.




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-01 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P