Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Cancern tog inte bara ditt liv.
Den tog vårt liv.

Jag finns kvar här men i ett annat liv.
Ligger på mig nu att orka leva det livet.

Stannar kvar här i tryggheten av våra minnen.
Kroppen skriker saknad.

Ett nytt liv men sorgen kräver sitt rum.
Kan stänga dörren, men flyger upp på vid gavel ibland.
Väljer oftast att öppna dörren själv.

Ensamheten tomheten bara en drabbad förstår....





Fri vers av Thommy J
Läst 747 gånger
Publicerad 2015-07-01 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J