Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Berlin" text


foto(kliver ur ett)

det här har blivit
som att lämna ett
fotografi, lämna den platsen
tiden kapslade in åt en.
att överge rummet där fingrar
snuddats
och lämna det åt ett
nytt handslag, befriat från betydelser
som en gång funnits,
nu när skuggan av en gemensam tid
har virvlat igenom och fortsatt förbi,
nära som på ett stationsflyende
tunnelbanetåg.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-02 21:25



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Förstår tänket, och de e väldigt bra!
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström