Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den underbara stranden. Eget foto.


Strand fantasi

Går på stranden.
Titta hit!
Jag bär en baddräkt som
ingen kan se.
I värmen trivs jag bäst så här
och drömmer mig bort från
allas ögon som ser mig just nu.
Sommarsolen har gjort mig
brun i hela kroppen.
Drömmer och hoppas att möta
en sommarkärlek.
Han får bestämma som han vill
om jag ska ha baddräkt eller inte.
Och det blir så som han ser mig.
När han har bestämt sig säger
han jaha oj då.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-04 11:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert, i foto och poesi !
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos