Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmre

Du andas närhet mot min kind
Kupar din hand runt mitt bröst
Jag känner hur du växer och vill in
Hetta fukt och värme
Jag stönar, ja ja kom närmre




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-04 20:47



Bookmark and Share


    Bo Malte
det känns som om man vill vara med.....;-)
2015-09-20

  Lars Hedlin
Härlig!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan