Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i min omsorg



Livet är en färd
mellan dag och natt
På något sätt
är det synd om människan

Kom i mina fotspår säger Jesus
Glöm bort ditt eget kära jag
Du är dyrbar i mina ögon

Kom in i Kristusgemenskapens
rätta klimat
Rädsla och oro stänger gemenskapen
med Gud och med människor

Vila i min omsorg säger Jesus
Spegla dig i min spegel
Där skall du finna ditt unika jag
Du får ett behov att uttrycka kärlek
Du blir ett med helheten
Följ mig säger Jesus



















j










Fri vers av Maria T
Läst 594 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-05 17:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat!
2015-07-15

  aol
Där i honom som är vi och alltet är bara en kärlek utan gräns,
2015-07-07

  aol
Där i honom som är vi och alltet är bara en kärlek utan gräns,
2015-07-07

  Lars Hedlin
Mycket vackert framfört :)
2015-07-06

  walborg
Tack för dessa fina rader som hjälper mig att vara närvarande tillsammans med andra människor och sann mot mig själv och mot Jesus
2015-07-05

    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2015-07-05

  Larz Gustafsson VIP
I Honom finns visdomens och kunskapens alla skatter fördolda.
I Honom bor hela Gudomens fullhet lekamligen.
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T