Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om naturens grönskas skönhet


Grönskande natur

Björkarnas grönskande blad
utanför fönstret skimrar dem
Härligt är det med allt det gröna
som ger så underbart, det sköna

Skogens träd ligger nära husen
där står dem och jag njuter av dem
Där promenerar jag i all grönska
som ger mig all sinnesro jag behöver

Tack för allt grönt jag får ta emot
Det är livets fina, gröna skimmer
Där är allt jag nånsin kan behöva
och inget detta mig kan beröva.




Fri vers av bluesatin
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-06 13:25



Bookmark and Share


  bluesatin
Tack för fina glädjande kommentarer. Det värmer.
2021-03-16

  Lars Hedlin
En mycket fin text! Gillas .)
2021-03-15

  bluesatin
Tack. :)
2017-10-28

  peter markurth
Stark
2017-10-01

  Ronny Berk
god naturpoesi, ja !
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin