Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbesök i etern




Höll Dörren öppen ett tag
Igår kväll.

Det fick jag ångra
Sitter och äter morgongröt
Med kliande myggbett

Gör nog inte om samma misstag
Ikväll igen.Men man vet ju aldrig.

Hörde på Radion att Sverige fällts
Upprepade gånger för kränkningar
Av de mänskliga rättigheterna.
Utrikesministern Margot Vallström
Är bekymrad.Jag med,kliar vidare
På mina myggbett.Bu,sylten har
tagit slut! Ser genom glasburken
Mot grannens balkong mittemot
I dallrande Sommarhetta den 4 .Juli

Där
Fladdrar USA:s flagga matt för vinden.

*
Även Solen har sina fläckar.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-06 15:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag firade
fourth of July
bott många
år i USA
Wallström
sjunger falskt
i mina öron..

2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP