Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "Berlin" text om att komma tillbaka och ses som, ja vem vet


Sieger(det är nu en skugga i dem)

plötsligt märker en det.

i kanten av vännernas ögon
i rösterna,
finns det nu skuggan av en förväntning.
den skymtar och läcker
var gång de nu ser en.
för när detta började såg de
på en som ett skepp
och på dig, som en okänd kontinent,
en ämnade erövra.

idag liksom väntar de på att en
ska ge sig tillkänna, komma
till hemvändarnas kvarterskrog
krönt med ett erövrat
flickhjärta som en brosch eller slipsnål.

låt dem vänta.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-06 19:45



Bookmark and Share


    99knivesinside
Du får en medalj för denna Anders. Lysande.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström