Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens fotspår



I kärlekens fotspår
går sorgen så tyst
krossar det hjärta
som livet har kysst

I kärlekens fotspår
går sorgen så trött
hämtar sin kraft
ur de rosor som dött

I kärlekens skugga
bär sorgen sitt svärd
ristar sin smärta
i drömmarnas värld

I kärlekens fotspår
går sorgen alltjämt
etsar i själen
vad ödet bestämt



Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-04-18 20:32



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
Ja visst gör det ont att älska, men att leva utan kärlek är nog smärtsamt det också..
2006-04-19

  Åsa Gustavsson VIP
Nog gör den ont, kärleken! Snyggt skrivet!
2006-04-19

  anneluca
Måste säga att du är fenomenal på att få till rimmen i dina texter. Imponerande. Och denna är väldigt vacker!
2006-04-18

    NoMi F
Vackert så vackert
Som en sång
2006-04-18

  Yvonne Vigstrand
Helt underbart skrivet!
kram Yvonne
2006-04-18

    Agneta VIP
Helt underbar.... jaja... se.. där kom det ordet igen... ;) men du skriver så vackert så jag blir mållös...
2006-04-18

    steffe struts
vacker, dyster och tung. gillar!

du är duktig på att få till rim som
känns naturliga. inte det lättaste..

från en som vet..
2006-04-18

  DanSan
J så är det i kärlekens skugga
där går den sketna sorgen
och svärtar ner sinnet
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg