Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vänster framhjul

 

När vänster framhjul

gick över kanten till boulebanan

fastnade gräsroboten




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-07 13:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken bra kommentar du fick - som gav djup till en redan fin text!
2015-07-07

  KYREUS of Sweden
Därför skall vi
aldrig
ALDRIG
skapa
levande
sk mänskligt liv
i laboratorier.
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP