Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Doktorn sa din hjärna frisk, ingen stroke..


En Påklädd Naturist

Är lika äkta
Som en nykter Alkolist
Eller en militant Vegan




Bunden vers (Annat versmått) av Federico Romano
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-07 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-))
2015-07-09

    Dan Myrbeck
Haha!
2015-07-08

  Lars Hedlin
Yes indeed! Samma fina frilla som mig är ser jag :)
2015-07-08

  Kaptenlöjtnant
sant det.
2015-07-07

  KYREUS of Sweden
God Bless!
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano