Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto..


Det var en tid

Då jag ej visste om
jag fick mat
Min mor gjorde allt
Min far var bohem




Bunden vers av Federico Romano
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-07 19:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Living for the moment i belive!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano