Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkeln

Ser hur jag prioriterar min cirkel

vad själen kräver
vad hjärtat andas

det som driver mig

Min tid blir allt viktigare
Det som gör mig lycklig

att mitt liv träffar liv
att se
att känna
att älska

med hopp att min njutning
övervinner smärtan genom resan
ror jag sakta över barndoms vatten




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-08 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP