Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sensualism...närhet...lust


Åtrån till en man......



I vår nakenhet står vi mitt på parkettgolvet i mitt stora rum

Dina blågröna ögon lyser i skenet från månen som kikar på oss

Du får inte röra vid mig….bara låta dina vackra ögon som är fulla av lust och åtrå betrakta min kropp……

Jag vill beröra dig…känna på dig…smaka på dig…känna dina dofter…lääänge!

Min eld blir din eld….vi delar elden

Mina fingertoppar nuddar vid din känsliga hud
Vandrar över hela din kropp

Du reagerar positivt på min beröring

Mmmmmm…….såja….precis så ska det vara
Precis så ska det kännas

Vill reta dig länge och sen släppa på spärren
som egentligen inte är en spärr
utan bara ett redskap i vår lust att leka

Din manliga kropp speglar sig i skenet från månen
Den blir vår lampa

Ditt kön ser på mig med sitt öga
Jag vet vad du vill
Jag vet vad jag vill

Snart mycket snart min älskling…..får du komma mig nära….mycket nära!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 582 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-18 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så himla fint beskrivet. Känns nästan som att man är där! Mums
2006-08-11

  mb74
mmmmmmmmm,räcker det,så bra skrivet:)
2006-04-21

    Liten Karin
Otroligt sinnligt, vackert....
2006-04-19

    Mattias Karlsson
Det är svårt att skriva erotisk, men jag tycker att du har lyckats här:)
2006-04-19

  Helene Månsson
Så sensuellt och så härligt! Precis så är det i mina drömmar....nåja, någon gång i verkligheten också. Härligt beskrivet! Kram Helene
2006-04-18

    Bodil Sandberg
Sensuellt och bejakande...superbt
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand