Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vädjan.

jag behöver att dina läppar rör vid mina
jag behöver att dina armar håller om mig
jag behöver att din värme värmer mig - i natt

låt mig inte vänta
låt mig inte svälta

jag behöver din omsorgsfulla beröring
jag behöver dina brännande smekningar


jag vill känna hur dina hjärtslag slår i takt med mina
jag vill vara ett med dig - att 'vi två blir en'

jag behöver dig älskling
jag behöver dig här - hos mig - i natt

 

© Juli 2015

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-08 19:16



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
Åh ja... Behovet har vi alla...
Vackert...
2015-07-11

  Ronny Berk
väl beskriven vädjan, ja !
2015-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark och berörande text om längtan och behov av en annan människa.
2015-07-09

  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som inte bara når ända fram och berör utan som lika gärna skulle ha kunnat ha varit mina egna ord ...
Tack för att du delar med dig!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP