Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Piano-plockning, tillika lucka 9, dokumenterad av yngre dottern, Veronica Bäverbär


Version av Bä Bä-visan (Juli-Kalendern 9)

 




Bär bär, svarta vin!

Bär du på en sorg?

Nä nä, bästa björn!

Glädje i min korg :


för farmor åt ett sött

och farsan åt ett blått

mens sju kusiner

åt upp vad än vi fått

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-09 22:19



Bookmark and Share


    prima donna
Ulligt utbytt mot gulligt :) men vad åt lillebror? ;)
2015-07-11

  Nanna X
Söt som ett bär!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP