Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke bara


Pay Back 9-11

Har aldrig haft empati med USA
Dom masakrerade Indianerna
Mördade 3 miljoner Vietameser
Och varför Skulle Gud välsigna dem?
Dessa luteranska IS
Med 40 miljoner fattiga
Miljoner i fängelse
Dom kallar sig demokrati




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-09 23:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis, dagens demokratidespoter!
2015-07-10

    Dan Myrbeck
Och inte fattar dom vår fina Folkhemstanke, hellre går dom under i rännstenen skrikande:

- I LOVE the American dreeeeeam!!
2015-07-10

  Lars Hedlin
Något att fundera över!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano