Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är lyckliga

min familj älskar mig
vi är lyckliga
vi är en lycklig familj
jag är lycklig

jag är lyckligt osynlig
in för ögonen av min familj
försvinner in i mängden

jag innebär inte trubbel
jag är inte framgång

jag är bara
medel
medelmåttig

lätt att glömma
en svans bakom de lyckliga själar som driver omkring

talanglös
osynlig
bortglömd ¨
och olycklig

i min perfekta och lyckliga familj





Prosa av svartpost
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-10 12:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är du nog inte, du lyser upp!
2015-09-03

  Maggi
känns igen..
2015-07-17

  Trädskugga
Är lycka en illusion, bara ett annat ord för förutsägbart, nedtonat? Bra framträdande!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost