Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Berlin" text


ansiktet på väggen

det händer
att visioner växer och vaggar
än
kan de snudda vid utkanter
där minnen av ett ansikte ännu lever
som en skugga på en vägg.
men på samma gång!
ett nytt klarare, här
syns nu, som efter att timglassanden
plötsligt runnit sin lopp
och minnen blivit synligt, men förvrängt
av utrunna tid.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-10 13:57



Bookmark and Share


  Trädskugga
Fin, spontan dikt med bra budskap om att allting går i cykler, försvinner, och återkommer i ny form :)
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström