Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så döptes jag till min verklighet


Nu är jag inte anonym längre, känns helt okej, eftersom jag står för varje rad jag skriver framför era dagar. Varför skulle jag annars lägga så mycket energi på det? Varför ska jag fortsätta vara rädd för mitt eget namn?

Namnbytet är bara som att döpas igen och jag är ju en tvivlare, så jag döptes rätt bra från första början, även om världen kändes annorlunda och mycket större på den tiden, större än Sartre faktiskt.

Jag andas, skriver på Facebook och känner att jag lever, är livs levande och ingen elak djävul som många tror, utan endast en vanlig person som går på gator och torg och lyssnar på konversationer.

Det var ett helvete att ta det här klivet, men jag är gammal nog och plötsligt dör jag, plötsligt finns jag aldrig mer, vilket innebär att dagarna som varit blivit moln på himlen. De är högt uppe i skyn och sådant är svårt att förstå på riktigt.

____________






Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-10 18:09



Bookmark and Share


    violas
Tillför helt klart en dimension
2015-07-14

  Federico Romano
Elak djävel? Vem vet, vi får se ;-)
2015-07-11

  KattenKin VIP
Starkt, både text och beslut!
Själv fortsätter jag ett tag till under antaget namn, känns säkrast som sagt! ;)
2015-07-10

  kerstin skriver VIP
ja, vad är dagarna om inte små moln på en himmel.
2015-07-10

  Marianne Räf
BRAVO! Självförnyelse är ett steg
framåt! Å, de gamla erfarenheterna
har du ju ändå med dig, att användas.
Grattis!!

2015-07-10

  Peter Stjerngrim VIP
Gillas!
Gratulerar till ditt beslut ...

2015-07-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande livsbeslut! Bara att gratulera att du tog steget. Dina texter står på stadiga ben. Alltid tänkvärda och bra.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP