Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

normal...?

 

 

att vara normal
är inte alls svårt

var bara
dig själv




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-11 00:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vältänkt - och väl beskrivet, ja !
2015-07-11

  Ronny Berk
vältänkt - och väl beskrivet, ja !
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP