Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera javisst tack!

Visst kan man älska
mer än en person åt gången!
Det är ju så, att var och i vem
kärleken tänker slå sig ner
det är ju ingen som vet
var och när det sker...

En del säger till och med till mig
att de har drabbats av kärlek som om
det kommit en olämplig regnskur
just på dem...

De gånger kärleken hittat mig
har jag blivit jätteglad
sprungit ut på stan och sagt
tänk att jag var hemma just då
när kärleken kom och
knackade på...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-11 08:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt, underhållande.

Tips: Public som Kåseri
2015-07-13

  lodjuret/seglare VIP
Håller verkligen med om det där att 'om en blott varit hemma då kärleken kom och knackade på'. Samtidigt glad över att vara så 'ute' då döden gör sina besök i huset.
2015-07-12

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt