Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hörs, vänner! Inte just idag, dock! Kramar och tålamod åt er alla!


Nitton mejl

 

Handduken, sandduken hänger
Efter sol och bad
På tork
Till nästa bad, nästa dag
På balkongen som aldrig stänger
Nattlig lek, en kattjakt
På sork
Om än jaktlyckan är svag

Huden rodnar, håret bleks
Fräknar vaknar, fläsk som steks
Kroppsligt, själsligt hjärtligt röd
Cancervarning, ond bråd död
Hurra! Nu lever jag!

Nitton mejl olästa väntar
På läsning, på svar
Men hej!
Loggar ni verkligen aldrig ut?
Stäng av klockorna som klämtar!
Vi finns väl kvar
Eller ej?
När sommarsol och bad tar slut

Kamrater poeter, ni är så bleka
Gå ut i ljuset, låt solen steka
Lägg er på laddning, logga ut
Känn alla dofter, bara njut
Ge hals i ett glädjetjut!




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-11 21:58



Bookmark and Share


  agneta pichler
De bästa på länge

Ett stort leende
Av sanningar
2015-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Man får passa på att läsa är det regnar...ha det gott i sommaren...
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP