Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag som nästan börjat glömma

Jag som nästan börjat glömma

men dina händers beröring
kroppen minns

plötsligt blossar känslor upp igen
och allt börjar om

ivriga fingrar som letar och finner
blodet pulserande genom
ådrorna rinner

andedräkt så het att den nästan bränns
åh, jag vet precis hur det känns

jag som nästan börjat glömma.....




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-13 01:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så intensivt och starkt
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan