Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt


Gamla hotell Opera

Nu finns ej längre mera
det gamla hotell Opera
vid femman huset
där vi drunknade i kärleks ruset,
älskade igen och igen
I rum 17 för längesen,
då du fortfarande var min flickvän




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-13 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar