Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tog mitt hjärta

Du fagra som sitter vid värdens ände

Vad tänker du på?

Förälskelens passion

Men var äro du faller dina tårar för?

Ty min kärlek tog mitt hjärta

Han slog och gjorde det illa

Men nu äro jag en stark människa

Med ett starkt hjärta




Övriga genrer av LUTHER
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-13 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER